Cercar

Recomanacions dels lectors

AUDIOVISUAL


FULL MONTY, de Peter Cattaneo

Per a mi aquesta pel·lícula semblava una de les moltes comèdies més per passar l'estona, però rere una coberta de colors divertits de CD, s'amagava la història de cinc homes  i mig que viuen a Sheffield, una ciutat immersa en la crisis de l'acer, cinc amics que com amics casuals, intenten solucionar els seus problemes laborals de la manera més absurda, formant un grup de strip-tease pensant en la frase “sense treball, sense diners, sense calçotets” en aquesta pel·licula vaig poder veure com cinc persones intenten recuperar la seva dignitat i la dels seus coneguts.


EL BAILE DE LOS VAMPIROS, de Roman Polanski

Una perfecta mescla entre humor i terror de Roman Polanski, que em va agradar per la paròdia que fa a altres pel·lícules de vampirs. Aquesta està ambientada al centre d'Europa, més enllà del segle passat:  Jack MacGowran és l'actor que fa d'investigador del vampirisme amb el seu jove ajudant Alfred. Ha estat qualificada com una de les millors pel·lícules fetes pel director junt amb El Pianista, La llavor del diable o Chinatown.


LA ESCAFANDRA Y LA MARIPOSA, de Julian Schnabel

L'escafandra  i la papallona  és l'adaptacio d'una autobiografia escrita per un exeditor d' una gran revista que té un accident i es veu postrat en un llit i incomunicat dins el seu cos a no ser per l'única part que s'ha salvat de l’accident, un ull. A través de l’ull la seva infermera i la seva escriptora són les úniques persones que poden ajudar-lo a escriure el llibre del qual temps després es fa una pel·lícula. A través del seu ull el protagonista pot explicar amb un difícil i lent codi com accepta i com no el que li ha passat. Poc temps després podrà utilitzar la seva veu.


APOLO 13, de Ron Howard

“Houston, tenim un problema”. Aquesta pel·lícula em va sorprendre pel seu homenatge a l'heroi americà, i pel fatídic viatge de 3 homes que van posar en perill la seva existència per una missió que ja va fallar unes altres 12 vegades. En la nau Apollo 13 van sorgir diversos problemes que els tres tripulants van haver de corregir posant a prova tota la seva carrera i estudi. En una hora i mitja es resumeix la setmana de viatge a la lluna que es va cancel·lar per problemes tècnics, explica el viatge al voltant de la terra i la lluna amb un recorregut en forma de 8, dins de cada rodona la terra i la lluna. També es pot aprendre com es posa un home a l' espai o què és una òrbita. Tom Hanks interpreta al pilot de mòdul de servei del complexe Apollo.

Recomanacions de Kevin Domènech Aliaga


Share/Bookmark