Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquí teniu les nostres propostes d'aquesta setmana:





Ballmanetes. Barcelona: Abadia de Montserrat, 2011


Àlbum il·lustrat, publicat per l’editorial Abadia de Montserrat, i dedicat a infants menors de tres anys.

És un llibre pensat per compartir amb els infants asseguts a la falda i que recupera cançons populars, il·lustrades i amb motius encerclats que identifiquen personatges o objectes que poden aparèixer en la cançó o que hi estan relacionats.

En destacaríem l’originalitat de la presentació ja que tenen una forma encunyada i relacionada amb la cançó que tracta. El que us presentem avui té la forma d’una mà; d’altres tenen la forma d’una corona, d’un arbre, etc. Els fulls són durs, de cartró plastificat, cosa que també els fa adients per als més petits de la casa.

Més informació a:
Editorial claret


LANDA, Norbert. Atrapem el monstre!. Barcelona: Elfos, 2011

Àlbum il·lustrat, editat per Elfos, i pensat per a primers lectors, ja que la història es pot seguir perfectament a través de les imatges i els textos són força breus.

La història comença quan la senyora Ànega es desperta de matinada perquè sent un sorollet que prové de sota el seu llit. Està tan espantada que no vol ni mirar i decideix demanar ajuda per la finestra. A partir d’aquest moment s’iniciarà tota una expedició d’animals, que aniran afegint detalls, de collita pròpia, a les explicacions de la sra. Ànega, que intentaran salvar-la del monstre que suposadament està amagat sota el seu llit.

Les il·lustracions, tendres, plenes de detalls i amb colors suaus ens presenten animals reconeixibles però amb sentiments humans i situacions quotidianes.

Recomanat per a treballar les pors nocturnes i per passar una estona divertida i distesa amb els petits, que estaran encantats amb el joc d’onomatopeies i repeticions que proposa el conte.


Share/Bookmark