Cercar

Darrera trobada del Club de Lectura Juvenil



El passat dimarts ens vam trobar per comentar l'obra de Lukas Hartmann. Fes-me un petó, Larissa Laruss!. Una història on hi predominen les relacions humanes: l'amistat, l'amor paternal i el divorci com a tema central de l'obra, vistes per una nena d'11 anys amb una gran dosi d'imaginació.
Tot i que la història toca el tema de la separació conjugal i les relacions familiars de manera amena i imaginativa no va acabar de quatllar entre els components del club.



Com en cada sessió, vam comentar altres lectures relacionades amb l'obra en qüestió, de les quals en destaquem les que més ens van interessar:



Óscar Herradón. Brujas: sacerdotisas de las tinieblas, los horrores de la Inquisición. Madrid: América Ibérica, 2007.  Fa un repàs per la història de la bruixeria a Espanya acompanyada de nombroses  il·lustracions.









Janet S. Fox. Aprende a estudiar. Barcelona: Oniro, 2008. Una obra amena i amb divertides il·lustracions que ensenya als més joves les tècniques bàsiques d'estudi.


Finalment, vam comentar notícies actuals relacionades amb el món de la lectura, sobretot extretes de la revista digital Cornabou 


Share/Bookmark