Cercar

Última trobada del Club de Lectura Adult


El 15 de juny vam fer l'última trobada del Club de la temporada. Vam comentar L'ÚLTIMA PLATJA, de JORDI CORTÈS, i l'autor ens va acompanyar per tal d'intercanviar impressions sobre la lectura.

L'ÚLTIMA PLATJA va ser la guanyadora del III Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils l'any 2010 i, d'acord amb les bases del premi, el mar i també la cultura mediterrània impregnen tot l'argument d'una obra que tracta principalment d'una amistat.

El JORDI CORTÈS ens va parlar de com va sorgir la novel·la i del procés que va comportar la seva escriptura, amb l'ampliació de trames paraleles a la trama inicial d'amistat entre els dos protagonistes, l'eliminació de fragments, la suposada "masculinitat" de l'argument, les escenes de sexe...

En general és una obra que ha agradat molt i que es llegeix bastant ràpid, donat que l'argument dóna peu a seguir la lectura per tal de veure on va a parar la història. Fins i tot un parell de lectors no van poder evitar les llàgrimes en algun moment. Una obra emocionant, sens dubte!

Hem preparat una petita guia de l'autor: Guia Jordi Cortès



Share/Bookmark

1 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

Un digne final per a un curs curull de llibres interessants.