Cercar

Cercles de Lectura



La biblioteca s'ha adherit a la campanya Cercles de lectura que vol fomentar el coneixement de La Setmana del Llibre en Català.

Us animem a participar localitzant els cinc llibres que porten el Cercle i enviant aquesta informació, juntament amb les vostres dades a: secretaria@lasetmana.cat. Entre tots els correus rebuts es farà un sorteig de rutes literàries.

Cada setmana us anirem recomanant un dels llibres que porten el Cercle:


MAXEINER, Alexandra. En família!: sobre el fill de la nova xicota del germà de l'exdona del pare i altres parents. Barcelona: Takatuka, 2011. I Valors i sentiments

Àlbum de coneixements que ha rebut el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil d’Alemanya del 2011, en la categoria de No ficció.

Amb força sentit de l’humor i profusió d’il·lustracions anirem coneixent les interioritats de cada tipus de família, els avantatges de tenir germans, els enfrontaments, maltractaments o d’altres temes controvertits.

El recomanem a pares i educadors per explicar els llaços familiars o els diferents tipus de relacions familiars, de les més clàssiques fins a les més actuals.




Share/Bookmark