Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana us proposem dues lectures per compartir, són molt diferents però segur que us agradaran! Les descobriu?

DE SMET, Marian. M'he quedat tancada. [Sant Cugat del Vallès] : Símbol, 2012. I1 SIM


Àlbum il·lustrat que narra la visita a la biblioteca per part d’una mare i una filla petita. A la mare li costa decidir-se i la petita decideix aprofitar el temps anant al lavabo, on es quedarà tancada tal i com ens diu el títol. Llavors s’iniciaran tot un seguit de peripècies fins que la mare aconseguirà obrir la porta, però la història no acaba aquí sinó que torna a començar donant-li aquell to circular que tant agrada als infants.

Les il·lustracions mostren les emocions i sentiments dels protagonistes amb una gran riquesa de matisos i colors.

Recomanat per a fer una lectura compartida ja que text i imatge es complementen a la perfecció; els més petits, a més, podran seguir-la a través de la imatge mentre els grans llegeixen.



NAVARRO, Àngels. Busca i rebusca: més de 100 jocs per desenvolupar l'observació. Barcelona: Estrella Polar, 2012. I LLIBRE JOC

Llibre joc, de gran format i amb fotografies com a il·lustració, que proposa als infants tot un seguit de jocs amb la finalitat que posin en pràctica o desenvolupin habilitats cognitives (observació i percepció) que són fonamentals en l’aprenentatge i el desenvolupament de la intel·ligència.

Recomanat a pares i educadors que vulguin treballar els processos d’atenció, tant a les primeres edats com a les darreres.



Share/Bookmark