Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil


Després de la trobada de presentació de la setmana passada, ahir dilluns ens vam trobar tots els participants, que ja som sis, amb la Pilar, la nostra voluntària i dinamitzadora.

Va ser una trobada distesa, com ja és habitual. Després de les presentacions, ja que hi havia gent nova, i de l'arribada de la televisió local, que ens van voler gravar per fer una notícia, va començar una posada en comú per tal de fer la coneixença mútua.

Es va llegir, en veu alta i entre tots, el primer capítol d’El corsari negre, que va servir per millorar pronúncia i aclarir significats, així com per felicitar i animar els participants.

També es va comentar la pirateria en general, descobrint conceptes nous com la “patent de cors” i com encara avui hi ha pirateria a la banya d’Àfrica o a l‘Índic. Es van presentar alguns llibres sobre pirateria per aquells que tinguin interès en el tema.

Finalment es va parlar sobre la conveniència de “viure en català”, animant la Inés, que és uruguaiana, perquè comenci a parlar-lo.




Share/Bookmark

1 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

A veure si aconseguim engrescar com més gent millor en el món de la lectura. Sempre treuran alguna cosa més positiva que no pas mirant segons quins programes de tele.