Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil


Avui ens hem trobat una agradable sorpresa comestible, un talls de coca, i li hem fet els honors.

Hem descobert que el llibre de la Dolors té una expressió curiosa “a poqueta nit” mentre que als altres llibres hi diu “al vespre”. Ho hem trobat curiós i divertit.

Hem aclarit diversos dubtes sorgits en la lectura i comencem a treballar la proposta d’activitats que facilita l’editorial Castellnou i per acabar hem llegit la biografia de R.L. Stevenson que la Pilar ha trobat a la Viquipèdia.

La Rosa Ma ha entrat un moment a fer la foto de trobada i ens ha demanat que siguem més actius amb els comentaris al bloc. Què, us animareu?


Share/Bookmark

3 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

Hem acabat l'assumpte dels pirates. Potser mai hagués agafat una obra d'aquestes característiques, perquè tot allò que implica violència, guerra i sang no m'agrada, però vés, no ha estat malament submergir-se en aquest mítificat món. Ha valgut la pena en conjunt.

Antonio ha dit...

Pilar, si hem acabat amb els pirates m'haure d'afeitar la barba oi?, ara que li estava agafant estima... Bé haver-hi que ens ofereix el nou llibre.
Salutacions

Rosa ma ha dit...

Deixeu el món de la pirateria per endinsar-vos en una història fantàstica que espero que no us decebi. En parlem properament!