Cercar

Infantils recomanats


Una setmana més us recomanem llibres infantils, ara sense la possibilitat que ens oferia Ràdio Cambrils de fer-ho en veu alta i entrant a les vostres cases. Tots els divendres tindreu publicada la nostra recomanació!



DARABUC. Sopa de nada. Pontevedra: OQO, 2010. I1 OQO

Àlbum il·lustrat en el que Darabuc recupera el conte tradicional Sopa de pedra, donant-li el seu toc personal i aportant-li molt d’humor. Els seus protagonistes són animals, María Zorruna i Juan Gato, com els intel·ligents i astuts cuiners i Juan Rata com el ric que només se’n vol burlar. Al final com en les faules clàssiques la intel·ligència i l’astúcia quedaran vencedores.

Us el recomanem pel ritme de la narració amb versos i repeticions així com per les il·lustracions, de  Rashin Kheiriyeh, de traç senzill i que combina diverses tècniques, però en perfecta harmonia amb el text.
  
Més informació a:



GUSTI. Niño, el rey de todo el mundo. Barcelona [etc.]: Océano, 2010. I1 TRA (Receptes)


Àlbum il·lustrat protagonitzat per un nen que rep un munt de regals pel seu aniversari; n’hi ha tres, però, que l’afectaran profundament: un castell, una corona i una espasa. El nen amb les seves ànsies de ser sempre el primer en tot es convertirà en un dèspota sense amics, que s'acabarà redimint?

Recomanat per la seva qualitat i també com a eina educativa ja que ens parla de l’amistat i de les ànsies de guanyar i de protagonisme, de ser els primers o els millors en tot.

Més informació a:


Share/Bookmark