Cercar

Infantils recomanats


Fidels a la nostra cita de cada divendres us presentem els llibres recomanats aquesta setmana. Són dues propostes lúdiques, educatives i vistoses que segur que us faran passar una molt bona estona:


PORTELL RIFÀ, Joan. Barcelona 1-10. Valls: Cossetània [etc.], 2012. Bebeteca I1 COS


Llibre de petit format amb fulls de cartró plastificats i colors vius molt adient per als bebès o per les edats més primerenques. El podem usar com a llibre d’aprenentatge o de coneixements ja que a través de les seves pàgines descobrirem els monuments, edificis i d’altres elements característics de la ciutat de Barcelona, representats mitjançant les seves siluetes. També podem ensenyar els números ja que les imatges van acompanyades d’un número que tal i com diu el títol va de l’1 al 10. A més, al final, inclou una proposta didàctica amb preguntes relacionades amb cadascuna de les imatges i un breu text amb el nom dels diferents monuments, en català, castellà i anglès.

Recomanat per a conèixer la nostra capital i aprendre a comptar.



TECKENTRUP, Britta. Animals 1 2 3. Barcelona: Cruïlla, 2012. Bebeteca I1 CRU


Llibre de tapes dures i fulls de cartró que proposen l’aprenentatge dels nombres de forma lúdica i amb l'ajut de diversos animals. Cada doble full ens presenta un animal i un número, que té la silueta retallada i que podem aixecar com si es tractés d’una solapa; quan ho fem descobrim una sorpresa amagada i també el número que ve a continuació. Al final hi trobem tots els animals i els números barrejats i podem passar una estona entretinguda tornant-los a agrupar i comptar.

Recomanat per a infants d'entre 3 i 5 anys per la seva proposta educativa i l’atractiva presentació.  




Share/Bookmark