Cercar

Infantils recomanats



Aquesta setmana us recomanem un llibre de ficció i un de coneixements. Quin us agrada més?


BENAVENT, Enric. Francesc d’Assís. Barcelona: Abadia de Montserrat, 2012. I Religió

Llibre de la col·lecció “Sabies qui?” especialment pensada per donar a conèixer als infants, a partir de 6 anys, la vida de sants o de persones vinculades al món religiós. Es tracta d’una biografia breu, il·lustrada amb fotografies i dibuixos i en la que també pren protagonisme el llop de Gubbio, que ell va amansir. Al final trobem una galeria d’imatges amb retrats de sant Francesc tal i com se l’han imaginat diversos artistes de tots els temps.




GUINDULAIN, Pia. Jan, què tens darrere l’orella? Barcelona: La Galera, 2012.
I2 GRU

En Jan és un noiet de la classe dels Dracs que cada dia, en sortir de l’escola, es troba amb en Dani, el vigilant del pàrquing. El Dani és molt especial perquè sempre li fa algun joc de màgia i per això en Jan el convida a visitar la seva classe ja que estan treballant el circ. Aquest és el punt de partida d’una història tendra i emotiva que acaba ensenyant-nos un truc de màgia i fent-nos passar una estona molt entretinguda.

Anna Obon és l’autora de les càlides il·lustracions que acompanyen el text de Pia Guindulain, mestra de Primària, que ha publicat també diversos articles i forma part del consell de redacció de Cavall fort.


Share/Bookmark