Cercar

Presentació de COACHING A PEDALS



Divendres dia 10 de maig a les 19.30h Sara Gallisà ens va presentar Coaching a pedals



Ho va fer de forma dinàmica i molt divertida. En un primer moment vam conèixer la Moti (tortuga coach) amb un vídeo explicatiu, que ens va fer estar molt atents ja que la Sara va avisar que després faria preguntes sobre allò que havíem vist, i que ara compartim amb vosaltres:


 A continuació va passar a explicar quin és el paper del Coach, aquell que ajuda al client (coachee) a alliberar tot el seu potencial i a aconseguir aquells objectius que s’ha fixat. És un procés en el que s’estableix una relació de confiança, compromís i confidencialitat i que empra eines com la reflexió, la conversa i les preguntes.



Einstein va dir: La vida és com anar en bicicleta, si vols mantenir l'equilibri, has de continuar avançant. I la Sara fa servir les metàfores de la bicicleta i del camí en els seus tallers de coaching, així ens ofereix un 2 X 1: millorem el nostre benestar físic, amb un exercici moderat, i a la vegada treballem en el nostre desenvolupament personal.

Finalment va parlar del procés de coaching que fa a la biblioteca per ajudar-nos a implementar un nou servei, a partir de setembre. Estigueu atents!




Agraïm a la Sara tot el seu esforç, dedicació i encoratjament i a Francesc Garriga,  Regidor de Cultura, el seu suport a la iniciativa. La vida es com anar en bicicleta, si vols mantenir l'equilibri, has de continuar avançant."La vida es com anar en bicicl


Share/Bookmark