Cercar

Infantils recomanats



BIGAS i MAYANS, Elena. La Biblioteca abandonada. Barcelona: Barcanova, 2012. I2 SOP


A la biblioteca d’una escola de primària hi ha quietud, molta quietud, silenci, molt silenci, ordre, molt ordre. Tots els llibres estan arrenglerats com carrers de cases adossades. Fa molts dies, massa dies que no es mouen del seu lloc. Les lletres estan inquietes, se senten presoneres...


Així comença la divertida història de La biblioteca abandonada, editada per Barcanova dins de la col·lecció Sopa de llibres,  recomanada per a lectors a partir de vuit anys..


Ens trobem dins d’una biblioteca escolar on els llibres estan molt ben endreçats però no són feliços, senten que tothom els ha abandonat i que ningú no els fa cas; ja no s’acosten a les prestatgeries, els obren i acaronen les seves fulles. Davant d’aquest fet les lletres decideixen revoltar-se, liderades per les Majúscules. Així doncs surten dels llibres i es distribueixen per l’escola per saber què ha passat i sobretot com poden recuperar als lectors. Ho aconseguiran?


Això és el que hauràs de descobrir llegint aquesta història de l’Elena Bigas mestra de vocació i de formació, que està acompanyada de les il·lustracions, de línies senzilles i expressives, d’Eduard Altarriba, dissenyador gràfic.


Share/Bookmark