Cercar

Infantils recomanats


Aquesta setmana et convido a conèixer als pirates més malvats. T'atreviràs a llegir les seves històries?



MOULD, Chris. Pirates i tresors: deu contes de pirates. Barcelona: Combel, 2012. I CONTES

Hi ha una cosa que m’intriga. Què glaça el cor ja fred dels bucaners i dels assassins sense escrúpols? Quan la nit estén el seu mantell sobre l’oceà, de què parlen els navegants? Què els omple el cervell de por mentre travessen les hores fosques? Deixa’m que t’ho expliqui...

Aquest recull ens ofereix deu contes protagonitzats pels pirates més cruels i despietats “que mai han solcat el mar”. Hi trobarem en Long John Silver, en Davy Jones i molts d’altres noms clàssics de la pirateria.

Es tracta d’un volum de presentació acurada, paper gruixut, tapa dura, que combina la il·lustració en blanc i negre amb la de color aconseguint un plus d’actractiu visual. El llenguatge és planer però sense caure en l’infantilisme i les situacions més dramàtiques es resolen bé gràcies als tocs d’ironia que moltes vegades hi aporten les imatges.

Recomanat per a infants a partir de vuit anys però també per a tots aquells que sentin la fascinació del mar i de la pirateria. En podem compartir la lectura amb els més petits, segur que ens divertirem molt tots plegats!

Més informació:


Share/Bookmark