Cercar

Infantil recomanat


Avui la nostra recomanació va de bèsties!


CUGAT, Antonieta. El poblet dels dips. Móra d'Ebre: Jeroni de Moragas, DL 2013. I2 CUG

La sorpresa fou quan, de sobte, veieren despenjar-se del mur del castell uns gossos ferotges, negres, de queixals afilats i d’ulls lluents com estels. Aquells animals tan estranys feien uns grinyols tan forts que esgarrifaven de sentir-los...

L’Antonieta Cugat ens explica en aquest àlbum il·lustrat la llegenda dels dips, unes bèsties ferotges que viuen al voltant del castell de Pratdip. El conte està protagonitzat per uns germans, el Guillem i l’Arnau, que expliquen com és la vida a pagès i el seu interès per les històries que els avis i els pares els conten sobre aquell castell tan misteriós que hi ha al seu poble. Finalment tindran l’oportunitat de veure els dips ben de prop. Seran criatures malèfiques o protectores? Ho descobrireu tot llegint el conte!

Si us interessa aquest tema trobareu més informació a D’excursió en terres de dips

També és molt recomanable la lectura de Les històries naturals, de Joan Perucho, que parodia els clàssics de la literatura fantàstica i de terror. El seu protagonista és Onofre de Dip, natural de Pratdip i cavaller del rei Jaume I que va formar part de la comitiva que va anar a buscar la promesa del rei, Violant d’Hongria, i ... Us animo a que descobriu la resta de la història, segur que us engrescarà!




Share/Bookmark