Cercar

Infantils recomanats


SANS, Pere. Cuina catalana amb la quitxalla. Barcelona: Comanegra, 2010. I 64 SAN

Molts infants, sigui per influència de determinades pel·lícules o per altres motius, volen, des de ben petits, ser cuiners. Els atrau aquest món màgic que és la cuina, aquesta alquímia que fa els plats saborosos i agradables. I cal que, en la mesura que poden, aprenguin des de ben petits aquesta part important de la nostra cultura. Cal educar el seu paladar en els sabors tradicionals de la nostra cuina, però també fer que coneguin la seva història i la seva pràctica.


La Gemma, protagonista del llibre que us presento, vol ser cuinera i amb l’ajut del seu avi Pere farà un recorregut gastronòmic que la portarà a conèixer la història del pa amb tomàquet, però també a realitzar plats divertits i sorprenents com els xinets d’ou o els entrepans de vampir.


Cada recepta va precedida d’una petita explicació en forma de conversa i de diverses il·lustracions. També porta uns requadres amb informació extra sobre la presentació, variant de la recepta, consells i curiositats.

Us el recomano perquè s’acosten dies de festa i de vacances escolars i pot ser un bon moment per deixar que els menuts de la casa entrin a la cuina. Segur que aprendran  tot de coses relacionades amb l’alimentació i la manera tan rica, variada i saludable que tenim d’alimentar-nos. Després serà un orgull per ells mostrar allò que han ajudat a preparar i que tots estarem ben disposats a compartir.



Què, us animeu? Podeu passar per la biblioteca a buscar el llibre, la resta ja serà a les vostres mans!

Més informació a Editorial Comanegra 


Share/Bookmark