Cercar

Infantils recomanats


McKEE, David. L’Elmer. Barcelona: Beascoa, 2012. I1 BEA

Hi havia una vegada un ramat d’elefants. Hi havia elefants joves, elefants vells, elefants alts, grassos i prims. Elefants així i aixà, tots diferents, però tots feliços i tots del mateix color. Tots menys un: l’Elmer.


Així comença aquest àlbum il·lustrat que ja és tot un clàssic. L’Elmer, encara que us sembli mentida, és un elefant de colors. La seva pell té tots els colors: groc, taronja, rosa, blau, verd, etc. En un primer moment ell no li dóna importància a aquesta diferència però com que sempre hi ha rialles allà on es troba, comença a pensar si això es deu a que els altres elefants es burlen d’ell. Així que un bon dia, ben de matí, l’Elmer marxa lluny del ramat disposat a convertir-se en un elefant com cal: un elefant de color gris. I aquí comença una aventura que us animo a descobrir.




Us el recomano perquè és un àlbum visualment molt bonic, que cridarà l’atenció dels més petits, per la qualitat de la il·lustració i el seus colors vistosos, però també és molt adient per a compartir en família i comentar els valors que ens transmet la seva història: amistat, comprensió i respecte a la diferència.

Feliç lectura!


Share/Bookmark