Cercar

Trobada del club de Lectura Fàcil


Ahir dilluns ens vam tornar a trobar per comentar el llibre del mes, Les mateixes estrelles de Núria Martí. Van continuar llegint en veu alta i aclarint els dubtes sobre la llengua i la trama que ens han anat sorgint.



Des de la biblioteca ens van comentar la possibilitat de col·laborar juntament amb els alumnes de l'Oficina local de català en la commemoració del centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli. Farem una lectura conjunta de poemes el proper mes de març. Haurem d'escollir aquell poema que ens agradi més i per a facilitar la tasca ja teníem preparats llibres de poemes i també el recull: Itinerari poètic, que és molt bonic i interessant.

També ens van comentar que la biblioteca forma part de les biblioteques amigues dels clàssics i ens han preparat un dossier amb fragments de El somni, de Bernat Metge. Properament ens endinsarem en aquest clàssic que sembla que no ha perdut gens de vigència. Ens ha engrescat molt la possibilitat de veure'n la versió dramatitzada amb Joan Pera. Serà genial, segur!



Share/Bookmark