Cercar

Infantils recomanatsGUIU, Elisenda. Parla...internet. Barcelona: Salvatella, 
2013. I Informàtica

GUIU, Elisenda. Parla...el correu electrònic. Barcelona: Salvatella, 2013. I Informàtica 

GUIU, Elisenda. Parla...el llapis de memòria Barcelona: Salvatella, 2013. I InformàticaLa col·lecció Les eines parlen vol apropar als més petits al món de les noves tecnologies, cada vegada més present en el nostre entorn quotidià. Els seus títols, escrits en lletra de pal i en primera persona, ens presenten les característiques principals de l’element escollit. Ho fan de manera planera i entenedora, amb textos en forma de rodolins, que van acompanyats de divertides il·lustracions, de traç arrodonit i de colors vius, que resulten força atractius als infants.

Al final de la presentació trobem una proposta didàctica que serveix a pares i educadors per treballar la comprensió i la lectura. Hi trobem un qüestionari amb preguntes, lletres perdudes o desendreçades, una proposta de rimes i fins i tot una proposta d’acolorir el personatge protagonista.

Una manera original i divertida de treballar conjuntament la lectura i el coneixement de les noves tecnologies. Us animeu a descobrir-la? Veniu a buscar-los a la biblioteca, us estan esperant!


Share/Bookmark