Cercar

Infantils recomanats




JAMMES, Laurence. La cremallera de la Rita. Barcelona: Lupita, 2012. BEBETECA I1 CAP
JAMMES, Laurence. El botó de la Mumu. Barcelona: Lupita, 2012. BEBETECA I1 CAP


Els Cap de drap són una colla d’animalons, de drap, protagonistes d’una sèrie de dibuixos animats i que ara també podem seguir a través dels llibres. Són joguines, animalons de drap, amb les característiques dels diversos animals dulcificades i amb sentiments i comportament humanitzats que tenen la intenció d’ajudar als nens en tasques senzilles i quotidianes de la seva vida, de manera divertida. 

A La cremallera de la Rita ens els trobem disposats a sortir a jugar al parc, però és un dia molt fred i tots es preparen posant-se roba d’abric. La Rita, però, està molt enfeinada botonant-se l’abric; ja sabem que les girafes tenen un coll molt llarg i és clar el seu abric té un munt de botons. Els seus amics, per ajudar-la, li regalen un abric nou que porta una cremallera. És una fantàstica idea, ja que una cremallera és molt més fàcil de pujar i baixar, i estalvia un munt de temps. Ho podem comprovar amb la cremallera de la coberta!

 A El botó de la Mumu ens trobem els nostres amics junt plegats al parc quan de sobte es troben amb un botó. No és de cap d’ells tal i com van comprovant; de sobte s’adonen que falta la Mumu. Tots plegats van cap a casa seva i ella en veure’ls es posa tota contenta perquè aquell botó li feia falta per poder tancar la seva jaqueta i sortir ben abrigada. Podem jugar a botonar i desbotonar amb la jaqueta de la coberta.

Una divertida proposta de Lupita books  que estic segura que ajudarà els petits de casa a vestir-se molt més ràpid!

I perquè conegueu una mica més als nostres protagonistes aquí els teniu jugant al Joc de les cadires





Share/Bookmark