Cercar

Dia Internacional del Llibre Infantil i JuvenilDimecres 2 d'abril vam celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, com moltes altres biblioteques i llibreries arreu, seguint la crida i el Manifest proposats pel CLIJCAT.

La celebració va començar amb una petita lectura dels nens i nenes de LLEGIM PLEGATS, la nova activitat de foment de la lectura iniciada el passat setembre. A continuació la Rosana Andreu va llegir el MANIFEST del Dia Internacional i es va iniciar l'hora del conte. En aquesta ocasió els contes triats van ser contes de lleons:


  • Jo sóc el rei
  • El lleó i el ratolí
  • De què fa gust la lluna?
  • El lleó i la guineu


L'últim conte va ser una mica especial, ja que el van representar les nenes del Club de Lectura Infantil, que es van posar a la pell dels diferents personatges d'aquesta història sobre un lleó que, cansat de caçar per haver de menjar, té la idea de fer veure que està malalt i convidar els animals a visitar-lo amb aquesta excusa. Tan bon punt els animals arriben de visita, ell se'ls menja sense cap mena d'esforç. Voleu dir que aconsegueix deixar de caçar per sempre més?

Article a REVISTA CAMBRILSShare/Bookmark