Cercar

Infantils recomanats


LILLEY, Kate. Manualidades ecológicas para niños. Barcelona: Juventud, 2012.I Manualitats


Ara que s’acosten les vacances escolars de Setmana Santa i també les de l’estiu us vull recomanar un llibre de manualitats bastant diferent i original. Conté 35 idees per a posar en pràctica amb infants, a partir de 3 anys, que estan pensades per aprofitar aquells materials que tenim a casa donant-los una nova oportunitat d’ús; també perquè  infants i adults comparteixin una bona estona.

Està estructurat en diversos apartats on cadascú hi trobarà aquelles manualitats que més li puguin agradar o adequar-se als seus interessos i habilitats. Tant la realització de les manualitats com la preparació de diversos materials, per exemple una plastilina casolana, estan explicats amb detall i acompanyats de fotografies.


Us el recomano perquè a més de fer propostes divertides i interessants anima tothom a reciclar, aprofitant aquells materials que tenim a l’abast per fer les nostres creacions. També perquè totes les manualitats estan explicades pas per pas, amb instruccions i consells, plantilles i fotos que fan que sigui realment senzill aconseguir un bon resultat. I és que aquells que no som especialment manetes necessitem llibres com aquest, que ens guiïn pas a pas!




Share/Bookmark