Cercar

Entre lletres i imatges


Ahir dilluns va ser novament el torn del cicle entre lletres i imatges que estava dedicat al món dels llibres. Vam conèixer diverses històries: El pez rojo (Taeeun Yoo). Otto l’ós de llibre (Katie Cleminson). M’he quedat tancada (Marian De Smet). Els Fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore (William Joyce). Vam acabar amb: Un llibre (Hervé Tullet).


Ens  van acompanyar en aquest recorregut màgic per les biblioteques i els llibres un peixet i uns ossos, que tots vam poder bressolar. Totes les històries van agradar pel seu component màgic, perquè ens van proposar un viatge a tot allò que pot passar en una biblioteca, especialment quan es fa fosc i els llibres es desperten per compartir tot allò que els ha passat durant el dia, tot i que de vegades el que hi passa és una cosa més quotidiana com per exemple que algú es queda tancat al WC i cal rescatar-lo.

Vam acabar la sessió fent la nostra pròpia interpretació dels punts de color que omplen les pàgines d'aquest fantàstic Un llibre, que agrada a grans i petits per les propostes de joc que ofereix.

Recordeu que ens tornarem a trobar el 19 de maig amb una proposta protagonitzada per contes clàssics. Podeu portar la vostra caixeta d'Instants de lectura i així recordarem les històries que ja hem viscut. Us esperem!


Share/Bookmark