Cercar

El somni, de Bernat Metge


Ahir vam tenir una tarda intensa, la gent del club de Lectura Fàcil es va trobar , com tots els dilluns, però modificant la seva hora habitual per tal de enllaçar amb la lectura dramatitzada. Durant la seva tertúlia van comentar la biografia de Bernat Metge i alguns fragments de la seva obra, especialment els adreçats a les dones i que van omplir de vida la tertúlia.

A les 19 h començava a la sala d'actes del Casal municipal de la gent gran la lectura dramatitzada d'El somni, a càrrec de Joan Pera, en el paper de Bernat Metge, i de Ferran Frauca en els papers del rei Joan I, el músic Orfeu i l'endeví Tirèsies, sota la direcció de Carles Canut i amb guió de Miquel Pujadó.


Durant poc més d'una hora la cinquantena d'assistents van poder escoltar aquest diàleg entre els diversos personatges, que ens va apropar a aquest clàssic de la literatura catalana.

L'activitat forma part del cicle organitzat per Amics d'Els clàssics i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i compta a més amb el suport de la Fundació Lluís Carulla, la Fundació Romea i l'editorial Barcino.


Notícia a Revista Cambrils


Share/Bookmark

1 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

Quina estona de fàbula ens ha proporcionat el text de Bernat Metge. Un text potser feixuc de llegir i que per la gràcia dels protagonistes va esdevenir una autència delicia.
Llàstima que la gent de Cambrils passa de la Cultura. Per a la qualitat que se'ns va oferir hi havia molts pocs espectadors.