Cercar

Juvenils recomanats

Trilogia El Bosc, d'Esther Sanz. Montena

No he pogut estar-me de llegir tota la trilogia d'aquesta escriptora d'Hospitalet de Llobregat, autora de llibres de gènere romàntic. Gènere que sap cultivar amb destresa. I particularment en aquesta saga, el romanticisme conviu amb reflexions sobre allò que és trascendental: el valor de l'amor, de la vida i de la mort.







El bosc dels cors adormits, és el primer llibre de la saga El Bosc, on les fans de Crepúsculo trobaran una història amb gust europeu però amb elements paral·lels: una noia amb el destí marcat pels dos grans amors de la seva vida. En aquest cas, un ésser sobrenatural que guarda la llavor de la immortalitat i un humà que persegueix des d'una organització secreta aquesta llavor. Després de la mort dels seus éssers estimats, Clara es trasllada a viure a Colmenar, un petit poble de Soria. Allí coneixerà a Bosco, un noi solitari i enigmàtic, que viu al bosc, i que, com ella, fuig del seu passat... Així s'inicia la trilogia El boscun thriller romàntic amb moltes referències literàries i artístiques que ens fa viatjar per Europa. 

A la segona entrega: El jardí de les fades sense son, ens trasllada a Londres. La Clara ha renunciat a la seva antiga vida per poder protegir a Bosco i el seu secret; però aviat s'adonarà que el passat la persegueix i que no podrà fugir per sempre...

En l'últim llibre, La ciutat de la lluna eterna, viatjarem a Florència, bressol de renaixement. La Clara ha tornat a Colmenar mentre planeja traslladar-se al llogaret dels immortals amb Bosco. Però quan finalment arriba el moment que tant ha anhelat, un descobriment inesperat posa fi a la relació de forma precipitada amb Bosco. Amb intenció d'allunyar-se d'ell,  la Clara decideix  viatjar a Florència, des d'on li han arribat notícies de Robin...


En aquest volum de desenllaç, ple de misteris i enganys, coneixerem nous personatges, entre ells, un jove enigmàtic i seductor: Dante. La Clara haurà d'estar a l'expectativa i desconfiar dels qui la volen ajudar, perquè ningú és tal com aparenta. Un volum, on el desenllaç posa de manifest la importància de les decisions que prenem a la nostra vida i com repercuteixen en nosaltres i en les persones que estimem. 



El que més m'ha agradat d'aquesta darrera entrega és com Esther Sanz sap descriure la sensualitat i l'erotisme amb mestratge, fruit de la relació de Clara amb Dante i Robin. Tot seguit en descric un fragment de l'edició en castellà....

"Sentí de nuevo sus dedos en mi nuca anudándome la venda. Después, sus manos descendieron hasta mi cintura. No pude evitar dar un respingo cuando noté cómo me desaflojaba el cinturón y hacía deslizar el quimono por mis hombros. La prenda resbaló hasta mis pies. 
Me odié por haberme quitado el sujetador mojado un rato antes, pero Morelli solucionó el tema emulando a Botticelli y cubriéndome con mi cabello como si fuera la Venus de su cuadro. Sus manos rozaron ligeramente mis pechos, pero no me atreví a protestar. 
Paralizada, contuve la respiración cuando tomó mis manos y las llevó hacia atrás para atármelas con el otro pañuelo....
Noté su presencia detrás de mí durante unos segundos más. Su respiración pausada rompió su cadencia con un suspiro que me heló la sangre. Aun con los ojos vendados, pude interpretar su deseo contenido"


Share/Bookmark