Cercar

Infantils recomanats


GINESTA, Montserrat. Vine amb mi, petit Dalí!. Barcelona: Abadia de Montserrat, 2013. I Art

Salvador Dalí va ser un dels grans artistes del segle XX. El seu estil personal  el va convertir en un dels principals representants del surrealisme. Aquest llibre que avui us recomanem està pensat perquè compartim amb els petits part del seu univers de manera lúdica; un univers poblat de rinoceronts, elefants camallargs, rellotges que es desfan, etc. 

Ens el presenta com un infant que s’estima el dibuix i la pintura però que també té moltes ganes de jugar. Un dia quan mira per la finestra es troba amb el seu amic Rinoceront que li demana que vagi a jugar amb ell. El petit Dalí se n’hi va i comença una divertida aventura que el portarà a arribar ben cansat a la nit; entremig els lectors descobrim que també podem participar en l’aventura gràcies al munt de jocs i entreteniments que la Montserrat Ginesta ens ha preparat i que ens submergeixen en l’univers dalinià i afavoreixen la nostra creativitat i aprenentatge.

Us el recomano especialment per a petits artistes, i us deixo amb un vídeo on la Montse Ginesta ens explica que és dibuixar. M’acompanyeu?





Share/Bookmark