Cercar

Infantils recomanats


MASANA I SOLER, Heribert. 100 gegants: petita guia dels gegants de Catalunya. Vilanova i la Geltrú: El Cep i la Nansa, 2013. I Tradicions

Els gegants i les gegantes són uns element emblemàtics de totes les Festes majors d’arreu del país. N’hi ha a tots els municipis i de vegades més d’una parella, així que els autors i editors n’han fet una selecció tenint en compte la seva història i originalitat. 

En aquesta recopilació trobarem 50 parelles de gegants, endreçades per províncies, amb un calendari de les sortides i ballades que fa cadascun i una fitxa que els presenta visualment, amb dibuixos de JuanolO, indica l’any de la seva construcció, el taller que els va realitzar i alguna curiositat.

Recomanat especialment per a compartir en família. Estic segura que els més petits senten molta curiositat per aquests elements del seguici festiu que encapçalen les nostres festes i pot ser una bona idea descobrir plegats als gegants més petits del món, als gegants negres, moros, xinesos, egipcis, indis, etc. Jo hi he trobat fins i tot una sirena i vosaltres?

Per cert, si us ha agradat el llibre, descobriu 100 gegants per pintar



Share/Bookmark