Cercar

Juguem i llegim



Aquest ha estat el darrer dimecres de Juguem i llegim amb una cloenda molt especial. La Judit Robert ens ha vingut a explicar el seu nou conte: Un cabdell de fil màgic, publicat per Onada.

Un cabdell de fil màgic ens explica coses de la nostra vida quotidiana. Tot comença en una festa d'aniversari quan a la protagonista li regalen un cabdell de fil. Primer creu que és un objecte inútil i el deix oblidat al magatzem però aviat descobrirà que és més importat del que ella es pensa...

Tal com diu la Judit, tots podem ser la protagonista d'aquesta història. Un cabdell de fil màgic ens parla de la màgia de les coses quotidianes, dels records, dels petits moments plaents de la nostra vida que sense adonar-nos esdevenen la història sentimental de cadascú de nosaltres.

No podem deixar de valorar les il·lustracions d'Evelyn Roca que ha sabut captar perfectament la sensibilitat del conte amb un estil colorista i retro, ple de petits detalls. Ha estat obra nomenada com una de les millors cobertes a la Llança de Sant Jordi 2014.

Finalment, esmentar també la cuidada edició de l'editorial Onada. Al llibre hi trobarem la versió en anglès pels qui vulguin practicar aquest idioma, activitats complementàries per poder compartir amb els nostres fills i una guia de lectura per a pares i educadors.

En aquesta darrera sessió la Judit ens ha explicat el conte i ens ha descobert un secret: com podem elaborar nosaltres mateixos un cabdell de fil màgic. També ens ha explicat com podem fer a casa il·lustracions tan boniques com les del conte.

Gràcies Judit, hem passat una estona molt agradable tots junts!





Share/Bookmark