Cercar

Juvenils recomanats

L'extraordinari enginy parlant del professor Palermo.  La Galera. 

Aquest és un dels darrers llibres escrits per en Jordi Sierra i Fabra.  Un llibre de ciència-ficció que amb la seva història recorrerem també la història científica i tecnològica del segle XX.

Al principi del segle XX un nen orfe assisteix a un espectacle impressionant: un mag ventríloc fa parlar i moure's el seu nino metàl·lic. Però el nen sospita que amb la màgia no n'hi ha prou per explicar aquest extraordinari fenomen. I així, entrant en contacte amb el Professor Palermo, el mag, viurà la millor aventura que un nen pot imaginar: ser espectador privilegiat de la història de tot un segle. Però també haurà de pagar-ne un preu molt alt... http://www.lagaleraeditorial.com/

En Gustav, així s'anomena el nen, descobreix que en Klaatu, l'autòmat, en realitat és un extraterrestre que ve del planeta Glaudix. A partir del contacte amb el professor i l'extraterrestre Gustav ja no pot deixar d'implicar-se en la seva història i ajudarà a en Klaatu a tornar al seu planeta. Per fer això, necessitarà molts anys... Necessita que la ciència del planeta terra evolucioni per a poder salvar en Klaatu.  Tants anys, que esdevenen tots els anys de la seva vida...

"Primerament va instal·lar un laboratori a casa, aprofitant el soterrani. Ell mateix va fabricar tot el que necessitava per començar a treballar. De la mateixa manera que havia "creat" dintre seu la càpsula d'energia que em va fer immortal durant la guerra, va crear màquines i peces, eines i aparells, capaços de donar forma a tot el que necessitava... Quan tot això, per separat, va ser una realitat, vam desenterrar la nau."

Aquest llibre ha guanyat el 5è premi La Galera Joves Lectors, format per un jurat juvenil, nois i noies d'entre 10 i 15 anys. 







Share/Bookmark