Cercar

Infantils recomanats


BALIU DE KIRCHNER, Glòria. Gelats i postres ràpides: 10 receptes per a petits i grans. Barcelona: Sd. edicions, 2012. I Cuina

Em fa il·lusió recomanar-vos un llibre de cuina, adreçat als infants, de Glòria Baliu, que és tot un referent en receptaris de cuina, que m’ha acompanyat en moltes aventures culinàries i amb qui he de compartir l'èxit d'alguns dels meus plats familiars.

El llibret que avui us recomano conté 10 receptes fàcils per a fer en família i una declaració de l’autora: Tant de bo aquest llibre serveixi per animar els petits i els grans que estan al seu costat a preparar junts aquestes receptes. Veureu com us distraureu i l’estona divertida que passareu fent-les. I que bones que són després a l’hora de menjar-les tots junts!

El text de les receptes, senzilles, adients per a totes les edats i amb ingredients molt habituals, està acompanyat de les il·lustracions de Bernat Cormand on a part de detalls dels ingredients o del resultat hi trobarem també els néts de l’autora.

Què, us animeu a entrar tots plegats a la cuina per passar una bona estona cuinant i tastant el resultat de l’aventura? Igual esteu posant les bases perquè naixi un/a cuiner/a de prestigi!


Share/Bookmark