Cercar

Infantils recomanats


Els recomanats d’aquest setmana giren al voltant de les festes que s’apropen: Nadal, Cap d’any i Reis. Hi trobareu diferents propostes que esperem que us agradin tant com a nosaltres.


RASPALL, Joana. Divuit poemes de Nadal i un de Cap d’any. Barcelona: Mediterrània, 2013. I Poesia
 
El 2013 vam celebrar l’Any Raspall en homenatge a Joana Raspall , poetessa i bibliotecària que ens ha deixat uns poemes plens de tendresa i sensibilitat que ens ajuden a assaborir molts moments de les nostres vides. En aquest volum que avui us recomanem es recullen poemes de temàtica nadalenca, majoritàriament inèdits, i pensats especialment per ser recitats en les reunions familiars. Estan acompanyats per les il·lustracions d’Ignasi Blanch que amb el seu traç característic hi aporta el toc de color i acompanya el nostre recorregut pels versos.

Fullegeu-lo, hi trobareu poemes per a tots els gustos i sensibilitats, n’hi ha de més alegres i més tristos, de solidaris, per fer pensar o per alegrar el moment. Hi busqueu el vostre?





SIERRA, Esperança. Quin cacau de Nadal! Barcelona: Mediterrània, 2013. I NADAL

Els Cacaus són una colla de personatges fets a ganxet (amigurumis) que protagonitzaran un munt d’aventures divertides i esbojarrades, Avui us els presentem en la seva primera aventura nadalenca: en Jep, el camell, ha escoltat un comentari poca-solta de la Melissa i s’ha disgustat tant que s’ha posat a beure’s tot el vi ranci que en Sam i el seus amics havien deixat preparat per als Reis Mags i ... Els seus amics, en no trobar-lo a casa, es tornaran bojos buscant-lo per Barcelona. El trobaran? La Melissa es disculparà? Si voleu descobrir-ho obriu les pàgines del llibre, segur que us ho passareu genial!



ORTEGA, Maria Jesús. Un regal molt especial. Barcelona: Barcanova, 2012. I Manualitats

Les festes de Nadal ja han arribat. Els carrers estan ben guarnits, hi ha llums brillants i de colors pertot arreu i es respira pau i bon humor, perquè per fi han arribat les vacances de l’escola. El Pare Noel i els Reis mags treballen perquè aquestes festes siguin màgiques i especials. Ja fa dies que arriben les cartes que envien els nens i les nenes d’arreu per demanar els regals... però la carta de la Maria s’ha perdut i tot i que el Pare Noel i els Reis han activat el Pla d’emergència la carta continua sense aparèixer. Arribaran a temps, es quedarà la Maria sense regal? Descobriu-ho llegint aquest àlbum que ens proposa d’una banda aquest conte que us he començat a explicar i de l’altra tot de manualitats fàcils, amb patrons i explicacions detallades, per guarnir la casa i fer regals a amics i parents. Voleu fer un imant del tió o preferiu una baldufa amb càpsules buides del Nespresso?


Share/Bookmark