Cercar

Ja l'he llegit, per fi!!!



REDONDO, Dolores. Ofrenda a la tormenta. Barcelona: Destino, 2014

I per fi ha arribat a les meves mans la novel·la que tanca la Trilogia del Baztán, i us puc dir que m’ha enganxat totalment, fent-me oblidar tots els entreteniments possibles, excepte la lectura.

La inspectora Amaia Salazar, que continua preocupada per la desaparició de Rosario, s’haurà d’enfrontar a un nou cas:
El sospechoso que està dentro del coche es Valentín Esparza. Su hija de cuatro meses falleció anoche mientras dormía en casa de su abuela, la madre de la madre. El médico certificó síndrome de muerte súblita del lactante, hasta ahí una desgracia. El caso es que la abuela, Inés Ballarena, se presentó ayer en comisaría... 

A partir d’aquest moment ens endinsarem en les complexitats d’un nou cas, connectat amb els anteriors,  en el que retrobarem elements mitològics però també descobrirem que el mal està causat per persones de carn i ossos mogudes per foscos interessos. 

M’ha agradat per diverses raons: el seu bon ritme -que et manté en tensió fins al final-, l’estil narratiu –en tercera persona i amb diàlegs-, els personatges femenins –dones amb caràcter- i perquè és una encertada barreja d’anàlisi de relacions humanes –familiars, amoroses, laborals- thriller i novel·la negra. No us en puc donar més detalls, el millor és que la llegiu: que vagi de gust!

Rosa Ma Fusté


Share/Bookmark