Cercar

Infantils recomanats


GASOL, Anna. La carta als Reis. [Barcelona]: Baula, 2012. I NADAL 

La Paula i el Marc son els bessons protagonistes d’aquest conte de la col·lecció Contes d’ara, adreçada als primers lectors, escrita en lletra lligada i amb il·lustracions coloristes i a tota pàgina.

En obrir les primeres pàgines els trobem tots enfeinats escrivint la carta als Reis i entregant-la al Patge reial; tanmateix la Paula està preocupada perquè té la sensació d’oblidar alguna cosa. L’endemà al matí es desperta tota esverada perquè ara ja sap què es va oblidar: la carta no duia remitent i potser els Reis no sabran on portar els regals... Com ho solucionaran?

Us animo a descobrir-ho llegint aquest conte en el que a més aprendrem  moltes coses sobre la tradició dels Reis, el tortell, etc. 




DURAN, Teresa. Les tres reines d’Orient. Barcelona: La Galera, 2012. I Tradicions
 

La història va anar més o menys així: a Orient hi havia tres reialmes petits i veïns. Els tres reis eren savis, mags i amics,i les tres reines eren amigues, eixerides i generoses. Tot hauria anat com una seda si no fos perquè aquells tres matrimonis no tenien fills i això els entristia una cosa de no dir...

I cada nit pujaven al terrat del seu palau per esbargir les penes, es distreien mirant els estels, però una nit van baixar corrents i de pressa, van començar a cridar als seus patges i criats i es van posar en marxa sense acomiadar-se de les seves esposes que es van quedar totes preocupades. Al cap d’uns dies els van veure arribar cansats, bruts i polsegosos però contents i feliços com mai no els havien vist i els Reis els van explicar una història... La voleu descobrir?



Share/Bookmark