Cercar

Trobada dels clubs LF



Una setmana més els nostres clubs LF -Lectura Fàcil- s'han tornat a trobar. El grup inicial continua amb la lectura compartida dels clàssics L'illa del tresor i La vuelta al mundo en ochenta días. Dediquen mitja hora a la lectura en veu alta en català i l'altra mitja al castellà. Així van millorant pronúncia i aprenentatge dels dos idiomes de manera distesa, acompanyats de les explicacions i els power points de la Paquita Fernández.


El grup Senior va fer una activitat una mica diferent. Els va acompanyar la Rosa Ma Fusté per explicar-los el funcionament del Blog de la biblioteca i ensenyar-los com hi podien afegir comentaris. A continuació van visionar la recomanació que Rosana Andreu feia d'una altra obra de Gerald Durrell, al canal de YouTube que té la biblioteca. La trobada va finalitzar amb la lectura d'un dels contes de L'excursió i altres maremàgnums, amb la Pilar Febas.


Share/Bookmark

1 comentaris :

M. Pilar ha dit...

Què difícil és la participació de la gent en els blogs. Costa d'escriure, i això que és fàcil donar-li a la tecla i no agafar la ploma, com va ser tradicional durant segles. Què hi farem!