Cercar

Infantils recomanats



GIMÉNEZ, Toni. Quan tres oques... : cançons d'animals. Barcelona: Baula, 2013.
 I Música

Toni Giménez és un pedagog i cantant que utilitza la música com una eina educativa. Ha publicat nombrosos discos i llibres i en el que avui us recomano recopila 10 cançons sobre animals diversos: des d’una mosca a un peix o les oques del títol.

En les dobles pàgines de l’àlbum trobareu la lletra de la cançó, en lletra lligada, i unes il·lustracions en colors alegres i tocs d’humor, de la Marta Munté, que us encantaran.



Acaba d’arrodonir la proposta un CD amb totes les cançons. El podem usar per als viatges en cotxe amb la mainada, segur que no preguntaran tantes vegades: que falta molt?, que ja arribem?



CURTO, Rosa Maria. Titelles de dit. Barcelona: Edebé, 2014. I 745 ES 

Rosa Ma Curto és una il·lustradora catalana amb anys d’ofici i mestratge que també ha exercit com a mestra infantil, basant-se en el model d’aprenentatge dels centres d’interès, és a dir, ensenyar l’alumnat a partir d’activitats pràctiques.

En aquest llibre ens proposa la creació de 13 titelles de dit fets amb tècniques i materials simples, d’aquells que trobarem en totes les cases. A part de treballar la motricitat fina i l’habilitat manual, l’objectiu que ens proposa amb la creació d’aquestes titelles és que creem al protagonista de les nostres històries: per exemple un elefant, un mico o un ratolí (serà de biblioteca?)

Cada doble pàgina ens presenta els materials i passos que hem de seguir per construir-la. A l’inici un apartat de tècniques i al final l’apartat de patrons encara ens ho volen posar més fàcil.

Us el recomano especialment perquè amb aquestes propostes, que fomentaran la creativitat de tota la família, mai no us avorrireu a casa: no trobeu divertit fer algunes de les titelles i després crear una història on tothom hi participi?





Share/Bookmark