Cercar

Ens tornem a trobar!

Ahir, ens vam tornar a reunir per comentar la darrera lectura del Club Juvenil. Es tractava del llibre de la jove escriptora Sally Nicholls, Maneres de viure per sempre.

No és la primera vegada que llegim aquest llibre al Club i com era d'esperar, als nois els va agradar força encara que el van trobar "una mica trist". Un llibre que parla de la malaltia i la mort amb realisme i respecte, posant-hi distància a través de l'humor. Si en voleu saber tots els detalls us passo la ressenya que en vam fer en el seu moment.
http://clublecturajuvenil.blogspot.com.es/2010/04/maneres-de-viure-per-sempre-de-sally.html 

Com en cada sessió, també vam comentar altres lectures. Seguint la tònica d'aquest curs, vam comentar un parell d'àlbums il·lustrats per a totes les edats que us recomano especialment....

El primer: Una granja de otra época, de Philippe Dumas amb il·lustracions precioses i realistes de com era una granja tradicional abans de l'arribada de les noves tecnologies. 

El segon: Imagina't un dia, de Sarah L. Thomson i amb il·lustracions de Rob Gonsalves. Amb aquest àlbum vam gaudir d'unes fantàstiques il·lustracions que ens transportaven de la realitat al món de la fantasia. 



Share/Bookmark