Cercar

Tertúlia amb Jordi Folck




Divendres passat va tenir lloc la tradicional trobada amb escriptor que acostuma a tancar la temporada dels clubs de lectura infantil i juvenil, i que va ser patrocinada pel Campus Extens de l'Antena del Coneixement de la URV. En aquesta ocasió ens va acompanyar JORDI FOLCK, que és autor de més d'una vintena de llibres tant infantils com juvenils i novel·les per a adults, i guanyador de prestigiosos premis: el Barcanova de literatura infantil i juvenil (El Manuscrit de les bèsties), el Folch i Torres (Llibre d'encanteris de la vella Taràndula) i el Guillem Cifré de Colonya (La guerra dels xiclets).

L'obra de Folck és principalment de caire fantàstic, sovint amb elements gòtics i ret homenatge en moltes ocasions a Dickens, Dahl i altres clàssics de la literatura infantil i juvenil que devorava quan era petit. Abans de respondre a les preguntes dels assistents, Folck va explicar la importància de llegir en base a diferents estudis que vinculen una enorme incidència en casos de demència senil i alzheimer en persones no lectores.

També es va realitzar l'entrega de premis del JOC DE LECTURA que s'ha portat a terme des del setembre passat entre tots els alumnes de 3r de primària de Cambrils. L'escola que més alumnes ha aportat al Joc ha estat la JOAN ARDÈVOL, amb 465 butlletes i els alumnes premiats (tots d'aquesta escola): Ander Artegaga (29 butlletes); Sergi Sánchez (24 butlletes); Laia Villanueva (22 butlletes)







Share/Bookmark