Cercar

Infantils recomanats



ARAN, Anna. La Petita orquestra: cançons populars il·lustrades amb instruments per construir. Barcelona: Cruïlla, 2014. I Manualitats

Us recomano un llibre que és moltes coses: un manual per a fer instruments musicals -amb materials que moltes vegades tenim per casa- i un cançoner de tonades populars, que a més ens remet a un enllaç des del que descarregar-nos les cançons i escoltar-les tantes vegades com vulguem.

M’ha agradat la tria de cançons, pensada per a primeres edats, i també la detallada explicació que fa de la construcció i muntatge dels diversos instruments musicals. Tot acompanyat per unes boniques il·lustracions, amb molta personalitat, de Judit Canela



 
Quan obrim el llibre hi trobem la lletra de la cançó amb il·lustracions que hi fan referència i que ocupen tota la pàgina; a l'altra banda tenim el nom de l’instrument amb la descripció del material que necessitem i tots els passos que hem de seguir per fer-lo realitat.
  
Us recomano que el descobriu, us garanteixo hores de diversió!



NAVARRO, Àngels. El Taller de jocs. Barcelona : Estrella Polar, 2014. I Manualitats

Aquesta nova proposta de l’Àngels Navarro és un conjunt de propostes de manualitats per a fer en família o els infants acompanyats d’algun adult. Algunes són conegudes o habituals dels llibres de manualitats –joc de bitlles- però n’hi ha d’altres de molt originals –els 1.000 nassos- tanmateix totes tenen la qualitat a que ens té avesats l'autora.

Les catorze manualitats proposades es presenten a doble pàgina: en una –la de l’esquerra- hi trobem el nom de la proposta, la descripció dels materials que necessitem i el resultat final; a la banda dreta hi trobem tots els passos que hem de seguir per aconseguir un bon resultat final.

M’ha agradat molt la presentació, que tal i com diu Mònica Baró, és elegant i sòbria, sense decoracions anecdòtiques ni ninotets o mascotes que despistin de l’essencial.

En fi, no us el deixeu perdre! Segur que us proporcionarà molt bones estones.


Share/Bookmark