Cercar

Infantils recomanats


ADAMS, Jennifer. Anna Karènina: el primer llibre de la moda. [Barcelona]: Coco Books, 2014. BEBETECA I1 LIT

Àlbum de la col·lecció Literatura Mini, editada per Coco Books, que s’adreça a infants d’entre 0 i 4 anys. 

Es tracta d’una proposta, traduïda de l’anglès, que vol ensenyar conceptes bàsics com els números, colors, parts del cos, etc. a través de les grans obres de la literatura universal. Així doncs els nostres petits poden aprendre a comptar  amb Dràcula, conèixer els colors amb Alícia, les parts del cos amb Frankenstein o el món de la moda amb Anna Karènina. També hi trobarem breus textos i il·lustracions basats en l’obra clàssica escollida,  talment un tastet. Els llibres són de cartró i petit format, adients perquè els més petits s’hi sentint còmodes manipulant-los.  

Us animeu a descobrir-la? per quina voleu començar? 


ALTÉS, Marta. No! Barcelona: Thule, 2013. I1 THU

Aquest excel·lent àlbum de Marta Altés, dissenyadora gràfica, ha rebut diversos reconeixements i no és casualitat perquè és una proposta fresca i enjogassada que ens presenta un gos simpàtic, impulsiu i entremaliat. Ell, el gos, es pensa que el seu nom és NO! però en realitat això només és el que tothom li diu constantment, li crida cada vegada que ell fa alguna cosa. El nostre protagonista no té mala intenció només és que la seva realitat no s’ajusta gens a la dels que l’envolten, per exemple: ell es rebolca pel fang per estar guapo i la família que hi conviu només crida NOOOO! i es posa les mans al cap pensant en com ho embrutarà tot de fang.

Us convido a que descobriu les aventures d’aquest personatge, ja que segur que us manté amb un somriure als llavis durant tota l’estona.


Share/Bookmark