Cercar

Infantils recomanats


MATAS, Anna M. Menja’ns a l’hivern. Barcelona: Barcanova, 2014. I Cuina

Menjar de manera saludable és important de cara a establir bons hàbits nutricionals i conèixer els productes de temporada i l’estació de consum òptim també.

La col·lecció Menja’ns neix amb aquest objectiu, el d'ajudar-nos a fomentar el consum de fruites i verdures entre la població més jove, així com incidir en el producte de proximitat i de temporada ja que els aliments vegetals tenen un calendari amb èpoques i zones de conreu que fan que les seves qualitats siguin les òptimes.

Aquest àlbum que avui us recomano està dedicat als productes que arriben a l’hivern –apis, carxofes, col-i-flor, taronges, etc-. Al seu interior hi trobarem un munt de curiositats i dades pràctiques, per exemple les fitxes dels productes i també consells per menjar equilibradament, fer compost o fins i tot algunes receptes.


OBIOLS, Anna. Xocolata. Barcelona: Mediterrània, 2014. I Cuina

Títol de la col·lecció Un mar d’històries, en el que de la mà dels germans Oriol, Joana i Judit ens endinsarem en els secrets de la xocolata, aquest producte estrella a la majoria de llars, i és que Qui es pot resistir a una mica de xocolata?

Els tres germans li volen fer un pastís d’aniversari al seu pare i pensen en fer-lo de xocolata ja que és el que més agrada a tothom. Mentre preparen el pastís van fent-se preguntes sobre la història del cacau, els diferents tipus, qui van ser els primers consumidors, les diferents elaboracions i també sobre aquest aliment i la literatura. Heu sentit parlar d’en Charlie i la fàbrica de xocolata?

Recomanat per a tots aquells que vulguin saber més coses sobre el fascinant món de la Xocolata?


Share/Bookmark