Cercar

Infantils recomanats

Aquesta setmana us recomanem molt especialment llibres de temàtica nadalenca. Bones festes!!!

SANS, Cristina. El naixement de Jesús. Barcelona: La Galera, 2014. I Religió
Àlbum en lletra lligada de la col·lecció Contes de la Bíblia, que explica com al poble de Natzaret hi viva Maria, promesa al fuster Josep. Un bon dia un àngel li va anunciar que tindria un fill, que es diria Jesús i que seria el fill de Déu. Segur que tot coneixeu aquest història, però si teniu ganes de llegir-la amb els menuts de casa ho podeu fer amb aquest llibre que explica la història en paraules senzilles i acompanyada d’unes il·lustracions tendres i molt acolorides.

LARREULA, Enric. Bon Nadal.[Barcelona]: Baula, 2014. I Nadal
Àlbum de la col·lecció Nous i esbojarrats que ens explica com, la nit de Nadal, un gall té la idea de convidar tots els animals de la granja a un sopar de Nadal. Aquella nit ells també volen celebrar-ho amb un gran àpat tal i com fem els humans, però en seran capaços? Podran fer una escudella de Nadal sense les peces de les diferents carns –porc, vedella, gallina- que es necessiten? o un bon gall dindi rostit? No us perdeu aquest conte esbojarrat que omplirà de rialles la vostra casa, segur! 


VIVIM DEL CUENTU. El Tió al país dels contes. Barcelona: Baula, 2014. I Nadal
Àlbum de la col·lecció Contes desexplicats on trobem personatges i relats clàssics ben capgirats. Com s’acosta Nadal i el temps del tió, ens el trobem protagonitzant aquest relat summament divertit. Ja sabeu que el Tió és un tronc de fusta, però potser no sabeu que quan el llop va enderrocar la casa del segon porquet, un dels troncs va anar a parar a casa de la Ventafocs, que el va acollir com a un amic, el va tapar amb una manteta i li va posar una barretina perquè no passés fred. I si voleu saber més coses sobre les aventures que va viure, us animo a que el llegiu, estic segura que passareu una molt bona estona!

MOLIST, Pep. La Màgia del Pare Noel. Barcelona: Baula, 2014. I Tradicions
Àlbum de la col·lecció Capsa de contes, en lletra lligada, que explica com una nena, anomenada Mar, acompanya la seva mare a casa de l’àvia. Pel camí es va trobant amb diversos Pares Noels que saluden, desitgen bones festes i conviden a entrar a les botigues que tenen a prop. No la sorprèn anar-se’l trobant com si les anés avançant constantment, però quan és a casa de l’avia, mirant per la finestra,  veu com n’hi ha molts pel carrer i es queda tota preocupada. Com pot ser això? Ho voleu descobrir?


RÍO, Carmina del.La Nit de Reis. Barcelona: Salvatella, 2014. I TradicionsÀlbum de la col·lecció Avui és un dia especial! que ens explica en lletra de pal i lletra lligada què passa durant aquesta nit tan màgica. Els textos en forma de rodolins estan acompanyats per una il·lustració, a tota pàgina, de traços arrodonits i colors vistosos que els complementen. Recomanat per llegir en veu alta mentre esperem l’arribada d’aquest moment tan especial de l’any.


Share/Bookmark