Cercar

L'escena del crim


La novel·la negra està de moda. És el gènere més llegit a la nostra biblioteca i ben aviat crec que hi tindrem autèntics experts. Per aquest motiu no podíem deixar passar que a partir d'aquest cap de setmana es celebraran dos festivals relacionats amb aquesta temàtica, es tracta del Tiana negra que començarà aquest divendres i del BCNegra, que començarà el dijous 28 de gener.




Us hem preparat, per celebrar-ho, una Escena del crim amb alguns títols, molts pertanyen a Llibres del Delicte, d'altres són d'autors molt celebrats entre els nostres lectors com: Jordi Ledesma -amb qui tindrem tertúlia literària el proper dilluns 25 de gener- Teresa Solana o Albert Villaró.

Esperem que us agradi!


Share/Bookmark

2 comentaris :

Margarida Aritzeta ha dit...

Hi ha dues novel·les negres de l'editorial Llibres del Delicte on una part del relat transcorre a Cambrils: són "L'amant xinès" i "Els fils de l'aranya". A cambrils viu la mare de la inspectora Mina Fuster i hi passen unes quantes coses...

Biblioteca de Cambrils ha dit...

Bon dia Margarida,

moltes gràcies per la info. De l'amant xinès hem comprat un lot d'11 exemplars, i el que tenim a planta no consta a l'aparador perquè ja està en préstec. Prenem nota de Els fils de l'aranya per tal de comprar-lo i col·locar-los tots a col·lecció local.