Cercar

Infantils recomanats


NAVARRO, Àngels. Alehop! comença l'espectacle. Barcelona: Combel, 2014. I 745 NAV

De poble en poble, de ciutat en ciutat, el pas del circ ha anat deixant una empremta d’alegria, sorpresa i emoció. La seva arribada es rebia amb entusiasme. Pels carrers, les caravanes i els vistosos camions no passaven desapercebuts... Passeu, passeu i veureu els personatges més característics i atractius del circ, d’ara i de sempre. il·lusions, reptes, aspiracions, aventures, sorpresa, màgia, somnis... és el que el circ transmet a petits i grans.

Àngels Navarro, a qui ja coneixem d’altres recomanacions, ens porta avui cap al fascinant món del circ amb el propòsit que en descobrim les interioritats i l’objectiu de fer-nos partícips d’una funció.

És una proposta que m’ha enamorat des de la presentació –una carpa de circ que s’obre per als nostres ulls- i que en la línia de les propostes de l’autora combina la diversió i l’aprenentatge, ajudant al desenvolupament motriu dels infants i fent-nos adonar, als adults, de la importància que el joc té en l’aprenentatge.




Hi trobarem manualitats, trucs de màgia, jocs de motricitat que se’ns presenten de manera lúdica, com si nosaltres volguéssim fer una funció de circ i posar-nos en la pell d’alguns dels seus artistes: mags, equilibristes, pallassos, etc. Les propostes estan acompanyades de les il·lustracions de Laura Prim que tenen un cert aire vintage i que acaben d’arrodonir aquesta proposta tan especial.

Us animeu a posar-vos sota una carpa imaginària? Sí!, doncs vinga: Alehop, comença l’espectacle!



Share/Bookmark