Cercar

Infantils recomanats


Avui us recomano diversos llibres de manualitats. N’hi ha per a tots els gustos i edats, trieu i remeneu!

LAMM, Pascale Adrienne. Creativas ideas realizadas con foam para niños. Madrid: Drac, cop. 2014, I Manualitats

Conté diverses manualitats fetes amb aquest material, el foam. Cada proposta ens presenta una fotografia, a tota pàgina, del resultat final, tot el material que necessitarem i els diversos passos ben detallats. Al mig un desplegable amb tots els patrons. Ideal per a entretenir-se en família!


 
NAVARRO, Àngels. Fem una festa. Barcelona: Combel, 2014. I Manualitats

Aquesta nova proposta d’Àngels Navarro ens presenta 48 manualitats creatives i originals, endreçades per temes i explicades pas a pas. Hi trobarem un munt de motius per fer de les nostres festes les més interessants i atractives: podem personalitzar-les en funció de l’època de l’any, fer-nos màscares, detalls decoratius i fins i tot les invitacions. Totes les manualitats estan explicades van acompanyades de fotografies que ens mostren els detalls del procés i el resultat final.



THIBOULT, Karine. Reutilitza i dissenya: les creacions més originals! Barcelona: Barcanova, 2015. I 745 AIX

A partir d’objectes quotidians, que segur que tenim a totes les cases, l’autora ens proposa que fem 14 manualitats ben diverses i amb diferents graus de complexitat.  ens detalla el material necessari, l’elaboració pas a pas i ens mostra el resultat final. Ideal per als amants del reciclatge i les segones oportunitats.



KINGLOFF, Amanda. Project kid: [100 ingeniosas manualidades para disfrutar con tus hijos] Madrid: Oberon, 2014. I 745 KIN

Llibre de manualitats endreçat en 7 apartats que contenen diverses propostes de manualitats que barregen material nou i reciclat. Alguns dels apartats són: regne animal, guardant-ho tot, moments de joc o art abstracte. Recomanat per a treballar la creativitat, la motricitat fina i passar moltes estones de diversió.



STEWART, Martha. Manualidades para niños: 175 proyectos para que los niños de todas
las edades creen, diseñen, construyan, exploren y compartan. Barcelona: Juventud, 2014. I 745 STE

Una petita enciclopèdia de manualitats on trobareu manualitats per a totes les edats. Està estructurat en 7 capítols per treballar personatges, joguines, dissenyar complements personals, fer experiments, etc. Totes i cadascuna de les propostes està explicada detalladament i amb diverses fotografies. És una fantàstica proposta per a pares i educadors!


Share/Bookmark