Cercar

IV Revetlla de sant Jordi


Divendres passat va ser un dia intens dedicat a la celebració de la lectura. Vam començar al matí amb la Marató de joves BookTubers: molts joves lectors i estudiants, dels Instituts de Cambrils, van venir acompanyats dels seus professors/es a realitzar una gravació sobre el seu llibre preferit. Havíem reservat la 2a planta de la biblioteca per gravar-los i allí ja els estaven esperant el personal de la biblioteca i el Joan Carlos Navarro, de l'Àrea de Joventut. Properament anirem publicant els vídeos al Canal de YouTube de la Biblioteca, estigueu atents!!!



Per la tarda vam començar amb un taller d'estampació de roses i de confecció de dracs. Va ser molt divertit!

I a continuació vam pujar fins a la sala d'actes que compartim amb el Casal de la gent gran per celebrar la IV Revetlla de sant Jordi. Després d'unes paraules de benvinguda a càrrec de la sra Alcaldessa i del Regidor de Cultura va començar la representació de La gran fàbrica de paraules a càrrec del grup de teatre local La Tequeta i posteriorment l'Escola de música i dansa de Montbrió del Camp ens va oferir la cantata La ventafocs de Roald Dahl. Ens ho vam passar molt bé!





Per acabar una mica de cava i coca i a esperar el dia de sant Jordi per tornar a gaudir de la celebració de la lectura. 


Volem agrair a tots els participants, especialment a La Tequeta i Montse Parra, l'Escola de música i dansa de Montbrió del Camp i Carme Borràs que ens fessin passar tan bona estona i a la Pilar Gonzalvo que ens fes de reportera. Moltíssimes gràcies a tothom!


Share/Bookmark