Cercar

Infantils recomanats


PAVÓN, Mar. Dragustí: un drac de pel·lícula. Barcelona: Beascoa, cop. 2015. I2 BEA

En Dragustí era un drac tranquil, de bona pasta i una mica maldestre que vivia la mar de feliç en una acollidora cova. Bé, la mar de feliç... El fet és que en Dragustí s'avorria com una ostra... així que va decidir presentar-se a un càsting per fer de drac i aquí serà on començarà tota una aventura ja que tant el director com els actors es pensen que és una disfressa i el Dragustí no para de liar-la.


Us el recomano perquè ara que s’acosta sant Jordi és una altra manera de parlar de dracs, de revisar la llegenda de sant Jordi i de riure amb les maleses que provoca el pobre Dragustí amb la seva poca traça. M’han agradat molt les il·lustracions que combinen molt bé amb el to humorístic de la història.  No us el perdeu, us fareu un bon tip de riure!




PRATS, Joan de Déu. Menjacontes: 10 contes per obrir la gana. Barcelona: Parramón, 2010. I CONTES

Llibre de contes protagonitzat per alguns dels aliments que els infants troben als seus plats. N’hi ha de vegetals que no els venen gaire de gust com la ceba, els pèsols o la pastanaga, però també d’altres que tenen més èxit com els bunyols de vent o la llet.


El Joan de Déu Prats se les enginya per presentar-nos unes històries fresques i divertides que ens permeten parlar dels aliments i mirar-los des d’una altra perspectiva ja que si al plat li afegim una mica d’imaginació podem convertir el rovell de l’ou en un petit sol, les cireres en arracades, etc. Els textos estan acompanyats per les il·lustracions d’Ester Llorens, que estan combinades amb algunes fotografies i aconsegueixen posar-nos un somriure als llavis. A la portada una rodona giratòria ens permet jugar i reforçar l’aprenentatge dels números.

No el deixeu escapar, és genial!

Tastet


Share/Bookmark