Cercar

Cloenda dels clubs de lectura




Divendres 27 vam tenir l'última sessió dels clubs de lectura infantil i juvenil, amb la visita de la Gemma Lienas. Abans vam fer entrega dels premis del Joc de Lectura adreçat a alumnes de 3r de primària. En total vam recollir 461 butlletes, 253 de les quals corresponien a alumnes de l'Escola Joan Ardèvol, que va resultar guanyadora com a escola que més alumnes ha aportat al joc, i els 3 primers nens que més butlletes van omplir van ser del mateix centre: Joshua Caraballo, Alejandro García i Adrià Crigna.

A continuació vam donar pas a la presentació de la Gemma Lienas, escriptora amb una trajectòria vital molt intensa degut a la seva feina en diferents llocs i autora de 90 llibres per a lectors infants, joves i adults. La Gemma ens va explicar com van sorgir les idees per a alguns dels seus llibres i la seva manera de treballar. Ens va dir, entre altres coses, que és molt important la preparació prèvia, i que hi ha llibres que els ha estat preparant 5 anys abans d'escriure'ls.

La Paula (que va formar part del club de lectura infantil) i l'Andrés, van fer una lectura del Diari vermell de la Carlota (de Gemma Lienas) i del Diari vermell del Flanagan (d'Andreu Martín i Jaume Ribera), que formen part de la sèrie Els diaris de la Carlota, uns llibres a mig camí entre la ficció i la no ficció  molt llegits pels adolescents.

Us donem les gràcies per la vostra assistència, i tornem a partir del setembre amb una nova edició dels clubs de lectura. Molt bon estiu!











Share/Bookmark