Cercar

Infantils recomanats


BONET, Paula. La Petita Amèlia es fa gran. Barcelona: Combel, 2014. RECEPTES PARES I1 COM

“La petita Amèlia viu en un món on tot és gran, molt gran. Mentre dorm, al cel el sol i la lluna li somriuen.
Hi ha planetes de colors i grans estrelles que brillen. Un gran coet que dóna voltes i un marcià d’antenes tortes.”

Així comença aquest magnífic llibre pop-up, ple de sorpreses i detalls visuals interessants. El text d’Elisenda Roca, breu i rimat, combina perfectament amb les il·lustracions de Paula Bonet,  plenes de color i sensibilitat, i tot plegat ens ofereix un viatge al món dels més petits, que descobreixen al seu voltant un món immens per explorar que es va fent més petit a mesura que ells van creixent. De la mà de la petita Amèlia descobrim un jardí tan gran que hi pot caure i colgar-se de flors, un gat de pèl llarg i suau i tan gros que sembla un tigre, el pas de les estacions que es van succeint o la fascinació per les sabates de la mare.


He trobat que és un llibre deliciós per compartir, podem recrear-nos en la sonoritat del text, gaudir dels meravellosos desplegables de cada doble pàgina –m’ha encantat que les il·lustracions no tinguin cara en blanc- i sobretot de l’aventura de créixer!


Us el recomano molt especialment perquè estic segura que us fascinarà tant com a mi aquesta immersió en la infantesa, en els petits escenaris que es van obrint davant dels nostres ulls i ens fan recuperar la innocència de les primeres edats, el lent transcórrer del temps i omplen el nostre cor de tendresa i de records.   


Share/Bookmark