Cercar

Infantils recomanats


CURTO, Rosa Maria. Costura superfàcil. Barcelona: Edebé, 2016. I 745 CUR

Aquest llibre ens presenta unes manualitats una mica diferents ja que són de costura. Les noies de la meva generació l’apreníem a l’escola perquè es considerava que ens calia per a formar-nos com a futures mestresses de casa, les generacions més joves ja no han tingut aquesta assignatura i per tant aquest aprenentatge, tanmateix trobo que quan la costura la pots prendre no com una obligació sinó com una formació i una font de diversió tot canvia. 

M’ha agradat molt la proposta que fa Edebé amb una introducció al món de la costura que ens dóna consells del tipus “Sigues pacient amb tu mateix. Cada vegada ho faràs millor” o “Desenvolupa la creativitat. Sigues lliure i no et deixis portar pels estereotips”. A continuació una descripció dels materials bàsics per començar i els tipus de punts que caldrà aprendre per realitzar les manualitats. Finalment ja passem a les manualitats pròpiament dites que es van presentant de més fàcil a més difícil i amb els diferents passos per obtenir un bon resultat. Al final hi trobarem els fulls de patrons.

Us recomano que el descobriu, hi trobareu materials per entretenir-vos amb els joves de casa, molt bones idees per a fer regalets i també us servirà per conèixer nous materials i textures, millorar la motricitat fina i desvetllar el sentit estètic ja que podem combinar lliurement materials i colors. És genial per a les tardes de tardor i d’hivern que ens esperen!


Share/Bookmark