Cercar

Infantils recomanats


LLENAS, Anna. T'estimo (quasi sempre) Barcelona: Estrella Polar, 2015. RECEPTES PARES I1 EST

“En Lolo i la Rita són molt diferents. En Lolo és un cuc de bola i la Rita, una cuca de llum” però malgrat les diferències se senten atrets l’un per l’altre i troben que allò que els fa diferents també els fa més atractius, és el que fa que s’agradin, Tanmateix “de cop i volta, un dia... la Rita sent que el posat d’en Lolo és massa dur. I en Lolo, que la Rita brilla massa... troben que són molt diferents, per això es molesten” I és que tot allò que els agradava perquè era diferent ara s’ha convertit en una nosa. Sabran superar aquest moment? Es tornaran a fer amics? 

Anna Llenas es va fer famosa amb El monstre de colors, que ens ensenyava a distingir les nostres emocions. Amb aquesta obra continua en la línia de l’educació emocional per transmetre’ns el valor de la tolerància i l’encant dels pols oposats.


Us el recomano molt especialment: les il·lustracions en forma de collage plens d’expressivitat acompanyen un text breu però carregat de sentit que ens serveix a petits i grans per reflexionar sobre els nostres comportaments i la complexitat de les relacions. 


LLENAS, Anna. Laberint de l'ànima. Barcelona: Fanbooks, 2016. I Valors i sentiments

Àlbum il·lustrat de gran format que ens proposa un recorregut per les emocions de l’ésser humà, de manera poètica. Cada doble pàgina està dedicada a un dels sentiments i emocions: ens el descriu perquè el puguem identificar i treballar-hi i l’acompanya d’una il·lustració de tipus collage. A les guardes una mena de laberint amb aquests collages ens parla del nostre recorregut vital on intervenen l’amor, l’empatia, la serenitat, el dubte, la ràbia i tants altres sentiments.

Si sou fans de l’Anna Llenas, com jo, no cal recomanar-lo perquè ja el coneixereu però si encara no l’heu descobert feu-vos aquest regal, perquè és això: un llibre preciós que ens convida a sentir i a viure amb plenitud.




Share/Bookmark